Kağızman iftar çadırlarındaki coşku gittikçe artıyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde Kağızman Kaymakamlığı,Kağızman Belediyesi, Kağızman Gençlik derneği tarafından, kurulan iftar çadırıyla günde 500 kişiye yemek veriliyor.

Kars'ın Kağızman ilçesinde Kağızman Kaymakamlığı,Kağızman Belediyesi, Kağızman Gençlik derneği tarafından, kurulan iftar çadırıyla günde 500 kişiye yemek veriliyor.

Kağızman Belediye Düğün Salonunda bu yıl sekizinci defa çadır kurduklarını ifade eden Kağızman Gençlik derneği başkanı Sedat Toper, iftar yemeklerini hayırsever esnafın,İşadamlarının ,ve kurumların katkılarıyla hazırladıklarını söyledi.

Bu yıl her yıldan daha fazla İlgi gören iftar çadırı kurm ve kuruluşların yardımlarıda her geçen gün atrıyor,Günlük olarak 500 kişiye yemek verdiklerini dile getiren Sedat Toper, "Buraya gelemeyen Kur`an kursu öğrencilerine ve buraya kabını getirenlere yemek veriyoruz. Yoldan geçenlerde gelip iftarlarını açtıktan sonra yollarına devam ediyor evlerinden gelemeyen yaşlılarımıza elamanlarımız evlerine götürüyor,arta kalan yemekleri sefer taslarına koyarak fakir vatandaşlarımızın evlerine bırakıyoruz,Bu yıl diğer yıllara nazaran daha fazla ilgi var geçen yıllara nazaran bu yıl bir çok kurumumuz iftar yemeği verdi vermeğede devam ediyor tüm esnaflarımıza ,kamukurum ve kuruluşumuza,ve hayır sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Reklam
Reklam

Kağızmanda bunu ilk olarak yine Kağızman Gençlik derneği adına kendilerinin gerçekleştirdiklerini ve bu geleneği devam ettireceklerini belirten Sedat Toper, "Asıl gayemiz zengin ile fakir arasında köprü olmak ve zengin ile fakiri aynı masada bir araya getirmektir. Bu Ramazan ayının atmosferinde istifade etmek isteyen herkesi çadırımıza bekliyoruz. Ayrıca buna katkıda bulunan, her aşamasında görev yapanlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz