Kağızman paslı yolunda traktör devrildi 1 ölü

Kağızman Paslı yolunda traktör devrildi 1 ölü

Kağızman Paslı yolunda traktör devrildi, yardıma jandarma koştu

Kars’ın Kağızman İlçesi Paslı mevkiinde üzerinde 3’ü çocuk, 5 kişinin bulunduğu traktörün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında Erdal Aydın (25) hayatını kaybederken diğer yaralıların yardımına Jandarma koştu.

Edinilen bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde Kağızman Paslı yolu Paslı Jandarma Karakolu yakınında meydana geldi. Kağızman’dan Kars istikametine doğru gelmekte olan traktör, Paslı’ya 500 metre mesafede sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Reklam
Reklam

Paslı Jandarma Karakolu’nun kaza yerine yakın olması nedeniyle jandarmalar ilk yardıma yetişti. Şans eseri traktörde bulunan 3 çocuk ve traktör sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken, yaralanan 1 kişi ise jandarmanın ilk yardımının ardından kaza yerine gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir başka kaza da Kars/Kağızman-Selim kavşağında meydana geldi. Kağızman’a gitmekte olan otomobil ile Kars’a doğru gelen midibüsün çarpışması sonucu araçlarda ağır hasar meydana geldi. Bu kazada ise şans eseri yaralanan olmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: