Kağızman’da 2, Digor’da 1 köy karantinaya alındı

Kars’ta Korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 3 köy karantinaya alındı.Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Denizgölü, Karakuş ve Digor ilçesine bağlı Kocaköy, karantinaya alınırken, köylere giriş ve çıkışlar durduruldu.Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Kağızman Denizgölü ve Karakuş köyleri ile Digor Kocaköy karantinaya alınmış olup köylere giriş ve çıkışlar durdurulmuştur.” denildi.Öte yandan Kağızman Şaban köyünde uygulanmakta olan karantina ise kaldırıldı.

Kars’ta Korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 3 köy karantinaya alındı.
Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Denizgölü, Karakuş ve Digor ilçesine bağlı Kocaköy, karantinaya alınırken, köylere giriş ve çıkışlar durduruldu.
Konuyla ilgili olarak Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Kağızman Denizgölü ve Karakuş köyleri ile Digor Kocaköy karantinaya alınmış olup köylere giriş ve çıkışlar durdurulmuştur.” denildi.
Öte yandan Kağızman Şaban köyünde uygulanmakta olan karantina ise kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz