Kağızman'da 2013-2014 Eğitim Ve Öğretim Haftası Başladı

Kağızman'da 2013-2014 Eğitim Ve Öğretim Haftası Başladı

Kars’ın Kağızman İlçesi'nde 2013-2014 eğitim öğretim ders yılı bugün düzenlenen törenle başladı.

Kağızman İstiklal Alnında düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı töreni çelenk koyma ve saygı duruşu ile istiklal marşı okunmasının ardından resmen başladı.

İstiklal alanındaki törene Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Telat Arslan,Kağızman Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar, Kağızman Mal Müdürü Vekili Abdurrahim Yener,Şair Hıfzı İlköğretim Okulu Müdürü Suat Demirden,İzzet Aras İlk Öğretim Okulu Müdürü İsmail Taşcı, İlçe Tarım Müdür vekili Taner Gül, Yazı işleri Müdürü Murat Sari, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Müdürü Rıfat Toper,Müdürler öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Çelenk sunumunun ardından Dr. Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu'nca hazırlanan etkinlik sahnelendi. Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar burada yaptığı konuşmada, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Okunan şiirlerin ardından. Kağızman Kaymakamı Kemal Duru Öğrencilere çiçek dağıttı ardından Dr. Mustafa Yalçın ilköğretim okul öğretmenlerinin yapmış olduğu tatlılar misafirlere ikram edildi.

Tören sonunda Kağızman Kaymakamı Kemal Duru ve bütün protokol öğrencilerle birlikte Kağızmanlı sanaatcıların söylediği Kağızman’a ısmarladım nar gele türküsü eşliğinde halay çekerek eğlendiler. Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, "Yeni eğitim öğretim yılının bütün ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: