Kağızman’da Adıyörem çiğköfte salonu açıldı

Kağızman’da Adıyörem Çiğköfte Salonu açıldı

Adıyörem Çiğköfte Salonu; Şahindere Mahallesi 100 yıl Caddesi No.28/A adresinde görkemli bir açılışla Kağızman halkının hizmetine girdi.

Adıyörem Çiğ köfte işletmecisi Yemen Yıldız, Lezzetin ve hizmetin durmak bilmeyen 78. şubesini Kağızman Halkının hizmetine ve beğenisine sunmaktan son derece büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yıldız, açılışa ilçe protokolünün ve vatandaşların göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Şairliğiyle ün yapmış yıllardır lokanta işletmecisi olan Yemen Yıldız, “Adıyörem çiğ köftenin girmediği eve ve iş yerlerine hekim girer” diyerek “Damak zevkinde her zaman bir numara olduğumuzu halkımızın bizlere vermiş olduk destekle görmekte ve bilmekteyiz. Adıyörem Çiğ köfte şubemize bu tatlı acıyı tatmayan tüm müşterilerimizi bekliyoruz mekânımıza davet ediyoruz diyerek gelemeyenlere bir telefon kadar yakınız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz