Kağızman’da Ders Zili Çaldı

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 2012-2013 eğitim öğretim ders yılı bugün düzenlenen törenle başladı.Kağızman İstiklal Alnında düzenlenen...

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 2012-2013 eğitim öğretim ders yılı bugün düzenlenen törenle başladı.

Kağızman İstiklal Alnında düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı töreni çelenk koyma ve saygı duruşu ile istiklal marşı okunmasının ardından resmen başladı.

İstiklal alanındaki törene Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Evren öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumunun ardından Dr. Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu’nca hazırlanan etkinlik sahnelendi. Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Fesih Altay burada yaptığı konuşmada, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Okunan şiirlerin ardından Dr. Mustafa Yalçın ilköğretim okul öğretmenlerinin yapmış olduğu tatlılar misafirlere ikram edildi.

Reklam
Reklam

Tören sonunda Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy ve bütün protokol öğrencilerle birlikte halay çekerek eğlendiler. Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, “Yeni eğitim öğretim yılının bütün ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: