Kağızman’da İstiklal törenleri

Kağızman’da İstiklal törenleri

İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yıl dönümü yurt genelinde olduğu gibi Kars’ın Kağızman İlçesi’nde de törenlerle kutlandı.

Kağızman Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Talat Arslan, Kağızman İlçe Tarım Müdürü Bekir Çapan, Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, Kağızman Müftüsü Yakup Belen, Daire Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen törende İstiklal Marşı’nın Yazarı Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşı’nın kabulü süreci sinevizyon gösterileri eşliğinde ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Reklam
Reklam

Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri öğrenciler tarafından seslendirilirken törende Mehmet Akif Ersoy Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: