Kağızman'da jandarma annelere karanfil sundu

Kars Kağızman İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, anneler günü nedeniyle Kağızman Bayam yolunda bayanlara karanfil dağıttı.

JANDARMA ANNELERE KARANFİL SUNDU

Kars Kağızman İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı, anneler günü nedeniyle Kağızman Bayam yolunda bayanlara karanfil dağıttı.Yolda araçların tescil belgelerini sorarak trafik kontrolü yapan Jandarma ekipleri, araçlarda bulunan bayanlara da anneler günü nedeniyle karanfil verdi.

BAYAN SÜRÜCÜLER JESTLE DUYGULANDI

Sürücülere önce tescil belgesi sorup ardından karanfil veren ekiplerin bu jesti bayan sürücüleri oldukça duygulandırdı. Kars Kağızman Bayam yolunda tescil belgesi kontrolü yaparken 3 bin karanfil dağıtan Jandarma ekiplerinin bu davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Bayan Mehmetçik’ten karanfil alan kadınlar, üniformalı bayan askerlerle bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmediler.

Reklam
Reklam

Kağızman Bayam yolunda yaptıkları uygulamada bayanlara, “İyi yolculuklar, Jandarma teşkilatı olarak anneler gününüzü kutluyoruz" diyerek annelere karanfil uzatan Jandarma Kıdemli Astsubay çvş Yasemin Koyuncu, “Amacımız onların bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu göstermekti" diye konuştu.

(AÇ-BA-S) GAZİ KARS / KAĞIZMAN (KHA) – ALİ ÇELİK (ÖZEL HABER)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: