Kağızman'da kan bağışına yoğun ilgi

Kars'n Kağızman ilçesinde Erzurum Bölge Müdürlüğü Kızılay Şubesi tarafından toplanan kan bağışına Kağızmanlılar büyük ilgi gösterdi.

Kars'n Kağızman ilçesinde Erzurum Bölge Müdürlüğü Kızılay Şubesi tarafından toplanan kan bağışına Kağızmanlılar büyük ilgi gösterdi.

Hava sıcaklığının bugün 15 derece olduğu Kars Kağızman, İstiklal alanı Kızılay Erzurum Şubesi tarafından açılan standa ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Kampanya ya ilçe halkının yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü personelleri de büyük destekte bulundu.

Kan vermenin önemine değinen Kağızman Kızılıy Şube Başkını Gülsen Ataman, düzenlenen kampanya da kan vermekten mutlu olduklarını, vatandaşlarımızın kan bağışına büyük önem vermesi gerektiğini dile getiren Ataman, yapılan kan bağışlarıyla birçok insanın hayatın kurtarılmasına vesile olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise “Kan vermek güzel bir duygu, insanlara yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Kızılay Kan Merkezi görevlileri insanlardan kan alarak zor durumda olan insanlara yardım etmek için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, “Vatandaşımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Toplumumuz kan bağışı konusunda gayet bilinçli ve duyarlı davranıyor” dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE EN ÇOK KAN BAĞIŞI YAPAN İLÇE KAĞIZMAN,

Kızılay Erzurum Bölge müdürlüğü 2012 yılı Türkiye genelinde ençok kan bağışı yapan ilçeler arasında 287 ünüte kanla Kars'ın Kağızman ilçesi olduğu bu konuda kağızman ilçesinin kan bağışı konusunda duyarlı olmalarından dolayı teşekküğr ettiklerini söylediler,Kağızman Kızılay Şube başkanı Gülsen Ataman konuşmasında "geçen yıl Kağızmanda 287 ünüte kan bağışı yaparak kağızman ilçemiz türkiye genelinde en çok kan bağışı yapan ilçe oldu bundan dolayıda Kağızmanlı halkıma gösterdikleri bu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum"dedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: