Kağızman’da karne heyecanı

Kağızman’da, 2012/2013 Eğitim yılının birinci döneminin son gününde ilk ve orta öğretim okullarında 6 bin 439 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kağızman’da, 2012/2013 Eğitim yılının birinci döneminin son gününde ilk ve orta öğretim okullarında 6 bin 439 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kağızman İmam Hatip ortaokulunda düzenlenen 2012-2013 öğretim yılının 1. dönem karne dağıtımı törenine Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Garnizon komutanı Binbaşı Murat Evren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar Milli Eğitim Şube Müdürleri Efrail Deniz İsak Uymaz İmam Hatip Lisesi Müdürü Suat Güner, Özel idare Müdürü Faruk Bora,1.Ekim liköğretim okulu Müdürü Erol Aras, Öğretmenler Öğrenciler ve çok sayıda Öğrenci velisi katıldı.

Reklam
Reklam

Karne dağıtımı esnasında konuşma yapan Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, öğretim yılının ilk dönem derslerine çok çalışan, başarılı olmak için gayret gösteren öğrencilerin güzel bir tatili hak ettiğini belirterek, karne notları iyi olmayan öğrencilerden, umutsuzluğa, mutsuzluğa düşmemelerini istedi.

Kaymakam Gürsoy, öğrencilere; derslerine daha sıkı çalışarak ikinci dönem çok daha başarılı olmalarını isteyerek karnelerini dağıttı.

Kağızman İmam Hatip ortaokulu birincisi Ömer Faruk Güner’e karnesini, Kaymakam Şuayib Gürsoy verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: