Kağızman’da Kaymakam değişikliği

Kağızman’da Kaymakam değişikliği

KAYMAKAMI ŞUAYİB GÜRSOY ÇORUM’UN İSKİLİP KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

4 yıldır Kars Kağızman’da görev yapan Kağızman Halkı Tarafından Çok sevilen Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy 2013 yılı Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Çorum İskilip Kaymakamlığına atandı.

Şuayip Gürsoy 1980 Erzurum doğdu aslen Trapzonlu olup ilköğrenimini Erzurum’da, orta öğrenimini Trabzon’da tamamladıktan sonra 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu sınavı kazanarak 05.02.2003 t Bartın’ın Ulus ve Amasya’nın Hamamözü ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Reklam
Reklam

2004 ve 2005 yıllarında yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’nin Londra kentinde 1 yıl süreyle dil eğitimi aldı ve İngiliz İdare Sistemi üzerine çalışmalar yaptı. İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Saraydüzü(Sinop) ve Tuzluca(Iğdır) Kaymakamı olarak görev yaptı. Iğdır’da bulunduğu süre içerisinde bir yıl süreyle vekâleten Iğdır Vali Yardımcılığı görevini yürüttü. 27.07.2009 tarihli müşterek kararname ile Kağızman Kaymakamlığına atandı. arihinde Bartın Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

Bizler Kağızmanlı halkı olarak Değerli Kaymakamımız Şuayib Gürsoy’a Kağızman’a yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarken yeni Kaymakamımız Kemal Duru’ya hoş geldiniz dileklerimizi iletirken yeni görevlerinde üstün başarılar dileriz.

KEMAL DURU KİMDİR

1981 yılında Eskişehir’in Mihalgazi ilçesine bağlı Sakarıılıca köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi ilçesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Reklam
Reklam

Askerlik vazifesini ifa ettikten sonra, 2005 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2006 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Bilecik Kaymakam Adayı olarak başladı. Karaman İli Sarıveliler ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 2009-2011 yılları arası Harmancık Kaymakamlığı görevini ifa etti. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz