Kağızman'da Kutlu Doğum coşkusu yaşandı

Kars'ın Kağızman ilçesinde 'Kağızman Eğitim Çıtasını Yükseltiyor' projesi kapsamında Kutlu Doğum programı düzenlendi. İnsanlığın en...

Kars'ın Kağızman ilçesinde 'Kağızman Eğitim Çıtasını Yükseltiyor' projesi kapsamında Kutlu Doğum programı düzenlendi.

İnsanlığın en çok ihtiyaç duyduğu değerlerin başında gelen sevgi, kardeşlik ve hoşgörüyü toplumun her kesiminde yaygınlaştırmak ve insanlar arasında bir muhabbet, bir gönül köprüsü kurmak amacıyla düzenlenen Kağızman Okuma Salonu öğrencilerine yönelik program, büyük ilgiyle karşılandı. Hz. Muhammed (SAV)'i anlatan slayt gösterisi ile başlayan program, kardeşlik ahlakı ve hukuku hakkında verilen bilgilerle ve okunan ilahilerle devam etti.

Reklam
Reklam

Okuma Salonu Müdürü Ali Dernek, hiçbir insanın hiçbir insana üstünlüğü olmadığını belirterek, "Tek bir üstünlük vardır. O da Allah katındaki üstünlüktür. Onu da ancak Yüce Allah bilir. Yeter ki biz bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşamasını bilelim.” dedi.

Programda öğrencilerin İslam Peygamberi'ne yazdıkları mektuplar arasında dereceye girenlere MP4, MP3 ve forma hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz