Kağızman'da Terörist Grubu Kıskaca Alındı

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçlerinin, bir terörist grubu kıskaca aldığı bildirildi. Bölgede operasyon devam ediyor....

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçlerinin, bir terörist grubu kıskaca aldığı bildirildi. Bölgede operasyon devam ediyor.

Kars’ın Kağızman ilçesi kırsalında saat 13.00 sularında yapılan arama tarama faaliyetleri sırasında güvenlik güçlerine birkaç kişi oldukları ileri sürülen terör örgütü elemanlarınca ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi ile sıcak temasın sağlandığı ve terör örgütü elemanlarının kıskaca alındığı öğrenildi.

Sıcak temas sonrası bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edilirken operasyonun devam ettiği belirtiliyor. Öte yandan Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada Valilik dışında yapılan açıklamalara vatandaşların itibar etmemeleri istendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: