Kahraman baba çocuklarını alevler içinden kurtardı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir evde sobaya benzin dökülmesi sonucu çıkan yangında kahraman baba, 2 çocuğunu alevler içinden kurtarırken kendisi ve eşi ağır yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 2 çocuk ve anne-babası hastaneye kaldırıldı.

Olay, Ünye'nin Ağılıdere köyünde bugün meydana geldi. Emine M.(33), sobayı yakmak için benzin döktüğü sırada elindeki bensin bidonu alev aldı. Bu sırada evin içi alev topuna döndü. Alevler içinde kalan Emine M. feci şekilde yanarak yaralanırken, bu sırada evde bulunan Mehmet M.(35), çocukları Şule(8) ve Semih'i(10) kurtarmak için alevler içine daldı.

Reklam
Reklam

Çocuklarını ölümden kurtaran baba Mehmet M., çeşitli yerlerinden yanarak ağır yaralandı. Yaralılar, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ilk müdahalesi yapılan Mehmet M. ile eşi Emine M., Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Babalarının alevler içinden kurtardığı çocukların hafif şekilde yaralandıkları ve tedavilerinin ardından taburcu oldukları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA