Kahraman Polisten Örnek Davranış

Sarıyer’de Avusturya Konsolosluğu’nun park alanından bir aracın denize uçtuğunu gören polis memuru örnek bir davranış...

Sarıyer’de Avusturya Konsolosluğu’nun park alanından bir aracın denize uçtuğunu gören polis memuru örnek bir davranış sergiledi. Olay yerine koşan polis memuru Hüseyin Yetimoğlu, hafif şekilde yaralanan araç sürüsünü araç içerisinden kurtardı.

Kaza, Sarıyer’de bulunan Avusturya Konsolosluğu yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; konsoloslukta pasaport işlemlerini halleden Serkan Kacan, daha sonra konsolosluğun otoparkına park ettiği 34 GV 6365 plakalı aracına bindi. Aracını çalıştıran Kacan, aracın parke taşına takılması nedeniyle gaza bastı. Ancak savrulan araç rüzgarında etkisiyle denize uçtu. Bu sırada konsoloslukta görev yapan polis memuru Hüseyin Yetimoğlu, aracın düştüğünü görerek olay yerine koştu. Araç sürücüsüne sahilden elini uzatan Yetimoğlu, araç içerisinde hafif şekilde yaralanan Serkan Kacan’ı kurtardı. Polis memuru Yetimoğlu, “Elimi uzattım hemen çektim onu. Arkadaşın durumu iyi şu anda bir şeyi yok. Ben orada görevimi yapıyordum kontrol ediyorum. Baktım araba çalıştı birden bire uçtu” dedi.

Reklam
Reklam

Araç sürücüsü Serkan Kacan, “Park ettim araç çıkarken taşlara takıldı, aracı savurdu. Sonra takla atarak denize uçtum” diye konuştu.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: