Kahraman TIR şoförü içinizi sevgiyle dolduracak

Hamile bir kadın olan Kaycee, yol kenarı restoranında doğum yaptı. Kaycee'nin doğumu beklenmedik bir anda doğumu başladı ve bebek görünmeye başladı.

Kaycee'nin annesi çoktan hastaneye varmıştı. O sırada orada ona yardım edebilecek iki kişi, Kaycee'nin daha önce tanışmadığı iki TIR şoförüydü.

Tüm restoranı panik ve korku sarmışken soğukkanlı kalmayı başarabilen sadece bu iki kahraman TIR şoförü oldu. Peter ve Fred olan biteni incelikle ve güvenle ele aldı.

KORDONU DOLANAN BEBEĞİ KURTARDILAR

Fred, telefonda 911 ile konuşutken Peter de Kaycee'nin bebeğini doğurma işlemlerini gerçekleştirdi. Daha sonra Peter bebeğin göbek kordonunun bebeğin boynuna sıkı şekilde sarılı olduğunu ve bebeğin suratının tamamen mavi olduğunu fark etti. Kordonu gevşetmenin tek yolu bebeği geri içeri doğru ittirmekti. Daha önceden bir doğum yaptırma tecrübesi olmayan Peter, Kaycee'nin bebeğinin hayatını kurtardı ve onu başarıyla dünyaya getirdi. Bir yandan Fred Kaycee'yi nefes alıp vermesi ve ıkınması için destek olurken, Peter de oldukça hassas ve karmaşık bir süreç olmasına rağmen, kordonu çözmeyi başardı.

Reklam
Reklam

Doğan bebek ölü gibiydi. Yüzü hala korkutucu şekilde mavi renkteydi. Ama Peter bebeğin yüzünü çimdikleyip cildine hava üfleyince Kaycee, sonunda bebeğin ağlamasını duydu. Peter o anı "Ağlayan çocukları pek sevmem ama bu mutlu bir sesti" şeklinde anlatıyor.

Görünürde iki sert adam gibi duran Fred ve Peter, çocuklar gibi çığlık atıyorlardı. Kesinlikle muhteşem!