Kahramanlar Sokaklarda

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından, “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.Bu yıl, “Onlar...

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından, “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu yıl, “Onlar Bizim Gerçek Kahramanlarımız” temasının işlendiği etkinlikler çerçevesinde LÖSEV üyeleri ile birlikte çocukları Lösemili olan aileler ve Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi Fotoğrafçılık ve Grafik Bölümü öğrencileri bir araya geldi.Nevşehir Hükümet Konağı önünde insanların kanserden korkmamaları için çeşitli pankartlar açan öğrenciler ayrıca KAFSİD’in desteği ile bir de “Bahar” konulu fotoğraf sergisi açtılar.

Reklam
Reklam

LÖSEV Sosyal Hizmet Görevlisi Duygu Odam burada yaptığı açıklamada, dünyadaki lösemili çocukların, hastalıkla mücadele ederken, kendilerini yalnız hissetmemeleri, kendileri gibi bu hastalıkla savaşan akranlarıyla keyifli vakit geçirmeleri amacıyla düzenlenen hafta çerçevesinde löseminin tedavi edilen bir hastalık biçimi olduğunun vurgulanacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: