Kahramanlı: Aldığımız Galibiyet Bizim Için Dönüm Noktası

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek 8 hafta sonunda galibiyetle tanışan Mersin...

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek 8 hafta sonunda galibiyetle tanışan Mersin İdmanyurdu’nda yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı alınan galibiyetin kendileri için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Takımlarının sezon başından beri sıkıntılı günler yaşadığına dikkat çeken Kahramanlı, bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu vurguladı. Futbolcularının bu bilinçle sahaya çıktığını anlatan Kahramanlı, “Oyunlarımızın inancı karşılaşmanın sahamızda olması ve taraftarlarımızın da desteği ile bu sezon ilk galibiyeti aldık.” dedi.

Reklam
Reklam

Umdukları sonucu bularak şeytanın bacağını kırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Kahramanlı, galibiyette emeği bulunan teknik heyete, futbolcular ve taraftarlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: