Kahramanmaraş Belediyesi, Asfalt Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan altyapı ve çevre düzenlenme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Havaların...

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan altyapı ve çevre düzenlenme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma içerisine giren belediye ekipleri, bir yandan yol yenileme çalışması başlatırken, diğer yandan asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında, Piri Reis ve Oruç Reis Mahalle sınırları içerisinde bulunan 25 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğundaki Avukat Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı stabilize yol yapım çalışmasının devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Yahya Kemal Mahallesi’nde asfalt yenileme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Çalışmaları yerinde inceleyerek Belediye Fen İşleri ekiplerinden bilgi alan Poyraz, sezon sonuna kadar tüm yolların asfaltla kaplanacağını belirtti. Poyraz, “Avukat Ali Kısakürek Bulvarı eski bir yoldu. Alt zemininin sağlam olmadığı için sürekli tamirat gerekiyordu. Bu sebeple yolun alt temelinin komple iyileştirilerek köklü bir çözüme kavuşturulması ve aynı zamanda yolun imar planındaki genişliğinde olmadığı için de yol genişletme çalışmasının da aynı çalışma içerisinde yapılmasını kararlaştırdık. Yolun 10 gün içerisinde tamamlanması ve asfaltlanarak hizmete açılmasını planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: