Kahramanmaraş Belediyesi kış hazırlıkları hızla devam ediyor

Kahramanmaraş Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.Kahramanmaraş Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Oruç...

Kahramanmaraş Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kahramanmaraş Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Oruç Reis Mahallesi’nde Adil Erdem Beyazıt Bulvarı, 31. ve 33. sokaklarda Batı Çevre Yolu’na kadar olan bölgede 400 metrelik kanalizasyon çalışması başladığı belirtilerek, Batı Çevre Yolu’nun 40 metrelik geniş bölümünde 200’lük ve 300’lük koruge borularla kanalizasyon döşemeleri yapıldığı ve bu çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor denildi.

Reklam
Reklam

Aynı zamanda Hürriyet Mahallesi 35. sokakta yaklaşık 700 metrelik kanalizasyon döşemesi yapılıyor. 300’lük koruge borularla yapılmakta olan çalışmalarda 200 metrelik bir alanda çalışmalar tamamlanırken,yağmursuyu hattı döşemelerinde ise Yörükselim Mahallesi’nde çalışmalar devam ettiği ve 800’lük büz boruların kullanıldığı çalışmalar 100 metrelik bir alanı kapsıyor denildi.
Daha sonra açıklamalara şu şekilde yer verildi,Sümbüllü Mahallesinde de 19. sokakta yapılan çalışmalarda 500’lük büz kullanılarak yaklaşık 200 metrelik yağmursuyu hattı döşeneceği belirtildi.

Bunun yanı sıra Serintepe Mahallesi Mağralı Ökkeş Caddesi üzerinde ızgara çalışmalarını yürüten Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Osman Gazi Mahallesi’nde 2. ve 4. sokaklarda, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi ve Ali Demirkol Caddesi’nde ızgara çalışmalarını tamamladı. Aynı zamanda Devecili Deresi bölgesinde de boy ızgara çalışmalarının belediye ekipleri tarafından tamamladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz