Kahramanmaraş Merkezli "dolandırıcılık" Operasyonu

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, cep telefonuyla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık olayına karıştıkları iddia edilen

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, cep telefonuyla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık olayına karıştıkları iddia edilen 6 kişi tutuklandı.

Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, farklı tarihlerde ilçedeki 3 kişiyi telefonla arayarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve para isteyen kişilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, zanlıların Hatay, Malatya ve Adana'da olduğunu belirledi.

Bunun üzerine düzenlenen operasyonda Hatay'da H.Ç, U.Ö, R.K, Malatya'da D.D. ve M.D. ile Adana'da C.B. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Muhabir: İdris Aydın / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: