Kahramanmaraş’ın Beyoğlu Beldesinde,öksüz Ve Yetimler Gönüllerince Eğlendi

Kahramanmaraş'ta bulunan yetim, öksüz çocuk ve kimsesiz ailelerin de içinde bulunduğu 300 kişi, Belediye Başkanı...

Kahramanmaraş'ta bulunan yetim, öksüz çocuk ve kimsesiz ailelerin de içinde bulunduğu 300 kişi, Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte gönüllerince eğlendi. Başkan Okumuş, düzenledikleri bu eğlenceli günde, çocukları sıkıntılı günlerinden bir nebze olsun uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ta bulunan öksüz ve yetim çocuklar, hayatları boyunca unutmayacakları bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kendileri için düzenlenen organizasyonda gönüllerince eğlenme fırsatı yakalayan 300 kişi, Beyoğlu belediye başkanı Osman Okumuş ile birlikte bababurun kalesi ve mesire alanında eğlenip yemek yedikten sonra Beyoğlu, Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksinde halı saha maçı, çim saha maçı halat çekme, torba yarışı, bilardo, tenis ve yüzme havuzunda oyunlar oynayarak keyfini çıkardılar.

Reklam
Reklam

Başkan amcaları ile hatıra fotoğrafı da çektiren çocuklar, mutlu bir gün yaşadı.

Başkan Okumuş, “Bu dünyada bizler için en değerli varlıklarımız tabi ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Kahramanmaraş’ta yetim ve öksüz durumda yaşayan bu yavrularımızı yaşadıkları hayatın zorluklarından bir nebze olsun uzaklaştırarak stres atabilmeleri için bu güzel günü düzenledik. Onların oyunlar oynayarak ve eğlenerek mutlu olmaları bizleri de oldukça mutlu etti” dedi.

(İHH-İYD) Dernek Başkanı Süleyman Erayman ise, konuşmasında, çocuklara bu güzel günü yaşatan Beyoğlu halkı ve belediye başkanı Osman OKUMUŞ’a çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz