Kahramanmaraş'ta 2013'ün Ilk Bebeği 'Necati'

Kahramanmaraş’ta yeni yılın ilk bebeği Necati Aras Ağayar, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde saat...

Kahramanmaraş’ta yeni yılın ilk bebeği Necati Aras Ağayar, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde saat 00.02'de doğdu.

Halis (35) ve Gülten Ağayar (30) çiftinin, Necati Aras adını verdikleri erkek çocukları bugün saat 00.02'de doğdu. Sezaryen doğumla dünyaya gelen 3 kilo 400 gram ağırlığındaki ve 50 santimetre boyundaki bebeğin, çiftin ikinci çocukları olduğu öğrenildi.

Geçimini çiftçilikle sağlayan baba Halis Ağayar, ''Doğumunu merakla bekliyorduk. Çok şükür Rabbime 2013 yılına bebeğimizle girmeyi nasip etti. Yeni yılın insanlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bebeğimize babamın adı olan Necati ismini verdik. Kendisi şu an hastanede kanser tedavisi görüyor. Bu haberi aldığında çok mutlu olacak. O da inşallah sağlığına kavuşur. Doktorlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz