Kahramanmaraş’ta 8 Ülkeden 600 Sporcu Ile Satranç Şov Yapıldı

Türkiye Satranç Federasyonu ile Kahramanmaraş Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Uluslararası Satranç Turnuvası sonuçlandı.Batıpark Spor...

Türkiye Satranç Federasyonu ile Kahramanmaraş Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. Uluslararası Satranç Turnuvası sonuçlandı.

Batıpark Spor Salonu’nda 4. Uluslararası Satranç Turnuvası’na 8 ülke ve 28 ilden 600 sporcu katılırken, turnuva 4 kategoride gerçekleştirildi. 15 ünvanlı ve büyük ustaların da katıldığı turnuva Türk Cumhuriyeti ülkelerinin üstünlüğü ile sonuçlandı ve ödüller dağıtıldı.

4. Uluslararası Satranç Turnuvası’nda dereceye şu isimler girdi:
1. Azer Mirzoev - Azerbaycan
2. Shota Azaladze - Gürcistan
3. Iveri Chighladze - Gürcistan
4. Petar Genov - Bulgaristan
5. Davit Benidze - Gürcistan
6. Anton Teodor - Romanya
7. Ayaz Mamedov - Azerbaycan
8. Bachana Morchiashvili - Gürcistan
9. Handszar Odeev - Türkmenistan
10. Alexander Karpatchev - Rusya
11. Morteza Darban - İran
12. Nijat Agayev - Azerbaycan
13. Medeni Deniz - Kahramanmaraş
14. Oğulcan Kanmazalp - Kocaeli
15. Umut Atakişi – İstanbul

Reklam
Reklam

Dereceye giren sporcuların ödülleri Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kahramanmaraş Belediyespor Müdürü Mustafa Semerci ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Toplamda 13 bin TL para ödülünün dağıtıldığı turnuvada aynı zamanda tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, MP4 çalar ve 8 GB Flash Disk hediye edildi.

Turnuva sonrasında Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Kahramanmaraş Belediyesi’nin satranç sporuna destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya plaket takdim ederken, Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakcı Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay’a madalya beratı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz