Kahramanmaraş'ta keçi operasyonu

KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta, sürüden ayrılıp ağzı açık rögarda saatlerce mahsur kalan keçi, polis ve itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı.

Olay, Kahramanmaraş-Kayseri yolu Yenihal kavşağında dün akşam saat 22.30 sularında meydana geldi. Rögarın bulunduğu yerde devriye görevi yapan polis ekipleri, tesadüfen duydukları keçi sesine kulak vermeleri üzerine, keçinin rögar içerisinde mahsur kaldığı ortaya çıktı. Araç içerisinden inerek etrafta araştırma yapan ekipler, ağzı açık bulunan rögarın içerisinde keçi bulunduğunu fark etti. Olayı merkeze bildiren emniyet güçleri, daha sonra itfaiyeden yardım istedi. Kurtarılmayı bekleyen keçinin imdadına Kahramanmaraş Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yetişti. Rögarın içerisine girerek keçiyi kurtaran itfaiye ekipleri keçiyi bir süre muhafaza ettikten sonra olay yerine zabıta ekipleri çağrıldı.

Reklam
Reklam

Keçinin kime verileceği konusu gündeme gelirken, polis tutanakla keçiyi zabıta ekiplerine teslim etti. Kahramanmaraş Belediyesi zabıta ekipleri keçiyi araçlarına bindirerek olay yerinde uzaklaştı. Bir zabıta görevlisi, akşam saatlerinde keçisini kaybeden bir şahsın kendilerine müracaatı bulunduğunu belirtti.
(ACB-OS-OS-DE-Y)
12.11.2004 01:49:56 TSI
NNNN