Kahramanmaraş'taki kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, kamyon ve iki aracın yaptığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 2...

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, kamyon ve iki aracın yaptığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada aynı otomobil içinde bulunan 4 kişilik aile de hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş-Göksun kara yolunun 63. kilometresinde, Mamet Aslan'ın (64) kullandığı 27 P 4334 plakalı soğan yüklü kamyon önce 45 KA 0678 plakalı otomobil, daha sonra da Kerim Çevik'in kullandığı 46 NE 127 plakalı araçla ile çarpıştı. Kazada, Kerim Çevik (42) ile otomobildeki aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Kamyon sürücüsü Mamet Aslan ile ticari araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Feci kazada kamyonun altına giren araçlar hurdaya döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz