Kahramanmaraş'tan Kısa Kısa

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Türkoğlu Kaymakamlığınca Kadıoğluçiftliği köyünde yaptırılan halı sahayı hizmete açtı.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Türkoğlu Kaymakamlığınca Kadıoğluçiftliği köyünde yaptırılan halı sahayı hizmete açtı.

Açılış Kaymakam Tuncay Akkoyun ve Türkoğlu Belediye Başkan Vekili Ekrem Karadeniz ile birlikte yapan Vali Kocatepe, sosyal ve sportif donatılarla köyleri şehirleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kocatepe, daha önce şehirlerde görüleren bu tür alanların şimdi köylerde de görülmesinden mutlu olduklarını ifade etti. Kocatepe, açılışın ardından SODES kapsamında yaptırılan seraları gezerek, incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

-Pakdil, Türkoğlu'nda esnafları ziyaret etti-

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Türkoğlu'nda esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Vatandaşları iş yerlerinde ve evlerinde ziyaret etmeye gayret ettiklerini söyleyen Pakdil, "Her zaman halkımızın içinde olmaya çalışıyorum. Onları seçimden seçime değil, sürekli hatırlıyorum" dedi.

Pakdil, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u da makamında ziyaret ederek, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi aldı.

-Andırın Kaymakamı Çifçi öğrencileri ödüllendirdi

Andırın Kaymakamı Alper Çifçi, şiir dinletisi sunarak program hazırlayan öğrencileri ve okul idarecilerini ödüllendirdi.

Çifçi, Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge İlköğretim (YİBO) Okulu'nda geçtiğimiz günlerde şiir dinletisi sunan Tufanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul ettti. Kaymakam Çifçi, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz