Kahrolsun PKK dedi, BDP'lilerden dayak yedi

İzmir'de, Kongre Hareketi İzmir Hazırlık Toplantısı'na katılan M.K., isimli bir kişi 'Kahrolsun PKK' diye bağırınca darp edildi.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in de katıldığı 'Kongre Hareketi İzmir Hazırlık Toplantısı' yapıldı. Toplantıya katılan M.K., isimli bir kişi 'Kahrolsun PKK' diye bağırınca darp edildi.

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in de katıldığı Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı da 15-16 Ekim tarihlerinde Ankara'da toplanacak kongrenin detayları hakkında bilgi verildi.

Toplantı yöneticisinin Tuncel'in konuşmasının ardından, BDP il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili konuşmaya başlaması üzerine izleyiciler arasında bulunan M.K.(43), isimli bir kişi, 'Hepsi tutuklanmalı, kahrolsun PKK' diye bağırdı. Bunun üzerine bazı dinleyiciler üzerlerine saldırdıkları M.K.'yi darp etmeye başladı. Güvenlik görevlilerince dışarı çıkarılan M.K., polis tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafif şekilde yaralanan M.K.'nin darp raporu aldığı ve kendisine saldıran şahıslardan şikayetçi olacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kahrolsun PKK dedi, BDPlilerden dayak yedi | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz