Kahta İnsan Hakları Kurulutoplantısı yapıldı

Kahta İlçe İnsan Hakları Kurulu toplantısı, Kaymakam Metin Esen başkanlığında yapıldı.

Kahta İlçe İnsan Hakları Kurulu toplantısı, Kaymakam Metin Esen başkanlığında yapıldı.

İMKB Otelcilik ve Turizm Lisesi'nde yapılan toplantıya, Turizm Lisesinden 4 öğrenci, 1 öğretmen ve okul müdürü de katıldı.

Başvuru kutuları, e-posta ve şahsen yapılan başvuruların değerlendirildiği toplantıda, kurul üyeleri tarafından dile getirilen gündem dışı konular da incelendi.

Gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının temini için Kahta Toplum Merkezi tarafından gerekli eğitici çalışmaların yapılması ve aynı zamanda madde bağımlılığı konusunda gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla toplum merkezince çalışmalar yapılması, merkezin daha aktif bir şekilde çalışmasının önemli olduğu değerlendirildi. Kurulun konu hakkındaki önerisinin Kahta Toplum Merkezi'ne bildirilmesi uygun görüldü.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Kahta İMKB Otelcilik ve Turizm Lisesi hizmet binası fiziki şartları kurul üyeleri incelendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: