Kahta’da Ak Parti Kadın Kolları Toplandı

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı düzenlenen toplantıda Kadın Kolları Üyeleri ile...

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı düzenlenen toplantıda Kadın Kolları Üyeleri ile bir araya geldi.

Parti merkezinde düzenlenen toplantıda Kadın Kolları tarafından yapılan çalışmalar değerlendirildi. Burada bir konuşma yapan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, AK Parti için kadınların yaptığı çalışmalara övgüler yağdırarak, “Kadınlar bizim için çok önemlidir. Bu nedenle kadınların çalışmasını önemsiyoruz. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de başarılı olmak için birlikte çalışacağız. Kahta’da parti olarak, seçimlerde yüksek oy aldığımız için önümüzdeki hedeflerimiz daha büyük olacaktır. Bizim daha önceki yıllarda aldığımız oy oranından düşük bir oy oranı almamamız gerekiyor. Hatta hedefimizi daha da yükseltiyoruz. Bu da birlik ve beraberliğimizle olacaktır. Siz kesinlikle başkalarına bakmayın. Başkaları kendi başlarına hareket edebilir ama biz birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Bu parti sadece bizim değildir. Bu nedenle kimsenin partimizi yıpratmasına müsaade etmeyeceğiz. Samimi olarak ben AK Partiliyim diyen herkese kapımız açıktır. İsteyen herkes partimize gelebilir. Biz yönetim olarak yanımızda çalışacak herkese kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz fakat bunu istemeyenlere de yapacağımız bir şey söz konusu değil. Ben burada tüm yönetimim adına konuşuyorum. Kesinlikle daha fazla başarılı olacağız. Buna öncülük edecek olanlar da sizlersiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Kadın Kolları Başkanı Remziye Kızılay da kadın kolları olarak her zaman teşkilatla birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, "Bizim amacımız da sizin dedikleriniz doğrultusundadır. AK Partinin Kahta’da başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Yönetimimiz bu konuda bize çok büyük destek sağlıyor. Bu destek, birlik ve beraberlik olduğu sürece her zaman başarılı oluruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz