Kahta'da Esnafın "kavşak" Isteği

Kahta ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Adıyaman-Kahta karayolu bağlantı yoluna kavşak yapılmasını istiyor.

Kahta ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Adıyaman-Kahta karayolu bağlantı yoluna kavşak yapılmasını istiyor.

Küçük Sanayi Sitesi önünde, esnaf adına basın açıklamasını okuyan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahta İlçe Başkanı Abdullah Erdem, sanayi sitesinin karayoluna bağlandığı noktada kavşak bulunmadığı için zaman zaman trafik kazalarının meydana geldiğini belirtti.

Sitedeki esnafın zor durumda olduğunu ifade eden Erdem, "Burada ayda bir kaza oluyor. Allah'a çok şükür bugüne kadar ölen olmadı ama bu günden sonra hava şartlarıyla birlikte, kaygan zemin, görüş mesafesinin azalmasıyla birlikte burası ciddi problemler yaratmakta" dedi.

Reklam
Reklam

Yetkililerin buraya kavşak yapılması için söz verdiğini anımsatan Erdem, şunları kaydetti:

"Ancak, burada hiçbir çalışmanın olmadığını görüyoruz. Bu, esnafın büyük sorunu haline gelmiştir. Biz günde 3-4 kez bu yolu kullanırken onlar canları pahasına günde 5-6 defa bu yolu kullanmak zorundalar. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu kavşağın yapılması için illa ölümlerin mi olması lazım- Buraya mutlaka kavşak yapılması lazım."

Basın açıklamasının ardından esnaf sessizce dağıldı.

Muhabir: Mehmet Fatih Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: