Kahta’da Gençlik Merkezi'nde İnceleme

Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve Kahta Belediye Başkanı Yusuf...

Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ve Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı Adıyaman’ın Kahta İlçesinde yapımı devam eden gençlik merkezini gezdi.

Arsası Kahta Belediyesi tarafından verilen, Yeni Mahalledeki Gençlik Merkezi'ni gezen yetkililer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Adıyaman İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’nın katkılarını unutmayacaklarını ve kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da gençlerin gelişimine katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi'nin arsasını belediye olarak verdiklerini ifade ederek, “Bizim amacımız ilçemize hizmet gelmesine katkı sunmaktır. Gençlik Merkezi ile ilgili yer talebi geldiğinde değerlendirmeye alarak katkı sunmayı amaçladık. Katkı da sunduk. Şu anda bu binayı geziyoruz. Gerçekten çok güzel olmuş, İnşallah hedeflendiği gibi bir işlev gösterir. Biz üzerimize düşeni yaptık inşallah hayırlı olur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: