Kahta'da Iki Çocuğa Tekerlekli Sandalye Verildi

Kahta'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ile Kahta AK Yaşam Derneğince iki engelli çocuğa tekerlekli sandalye verildi.

Kahta'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ile Kahta AK Yaşam Derneğince iki engelli çocuğa tekerlekli sandalye verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, AK Yaşam Derneği Başkanı Hamza Temur'la Bayraktar Mahallesi'ndeki Berat Göçer ile Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan İbrahim Tosun'a tekerlekli sandalyelerini teslim ederek, giysi yardımında bulundu.

Eser, çocukların mutlu olmasının kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi. Emniyet Müdürlüğü olarak bugüne kadar mağdur ailelere yardım ettiklerini ifade eden Eser, "Bu ve buna benzer yardımlarımız devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Temur da vatandaşlara yardımcı olmak için bulunduklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Temur, "Arkadaşlarımla beraber hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak insanlarımızın emrindeyiz. Bundan sonra da bizlere ulaşan vatandaşlarımıza yardım edeceğiz" diye konuştu.

İki çocuğa tekerlekli sandalye alınmasıyla ilgili AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'e teşekkür eden Temur, "İstanbul'daki tanıdığı iş adamları vasıtasıyla derneğimize gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Çocukların anneleri de kendilerine yardım edenlere teşekkür ederek, "Allah sizlerden razı olsun. Yıllardır çok sıkıntı yaşıyorduk. Artık tekerlekli sandalye sayesinde çocukları dışarı çıkarabileceğiz" dedi.

Muhabir: İsmail Kaya / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: