Kahta’da Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 49. Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi.Kahta Kültür Sitesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve...

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 49. Kütüphane Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi.

Kahta Kültür Sitesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve protokol üyeleri açık havada kitap okudu. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü de programda bir stand açarak öğrencilere ücretsiz kitap, not defteri ve okumanın önemini anlatan broşür dağıttı.

Programda bir konuşma yapan Kahta Kaymakamı Metin Esen, etkinliği düzenleyen Kütüphane Müdürü Hasan Çetinkaya’yı kutlayarak etkinlikler dahilinde en çok kitap okuyanların belirlenmesini ve onlara çeşitli hediyeler verilmesini istedi. Kaymakam Esen, hediyeleri kaymakamlık olarak karşılayacaklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Kütüphane Müdürü Hasan Çetinkaya da Kaymakam Esen’in söylediklerini uygulayacaklarını ifade ederek programa katılan herkese teşekkür etti.

Toplu halde kitap okunduktan sonra İlçe Kütüphanesi gezilerek katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Programa Kahta Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akel, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Alkayış, Emniyet Müdürü Ercan Eser, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erol Beşkardeş, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: