Kahta’da Öğrencilere Arapça Kurs Veriliyor

Kahta İkbal Kültür Yardım Derneği öğrencilere Arapça kurs veriyor.Kahta İkbal Kültür Yardım Derneği üniversitede ve...

Kahta İkbal Kültür Yardım Derneği öğrencilere Arapça kurs veriyor.

Kahta İkbal Kültür Yardım Derneği üniversitede ve liselerde okuyan öğrencilere yönelik Arapça kurs düzenliyor. Kahta Halk Eğitimi Müdürlüğünün desteğiyle başlatılan kursa bir çok üniversite ve lisesi öğrencisi katılıyor.

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Dernek Başkanı Ebubekir Akbaş, “İlahiyatta okuyan ve okumaya aday olan Kahtalı öğrencilerimize Arapça kursunu nezih ve serin bir ortamda sunuyoruz. Bu çalışma sonucunda öğrencilerimizi Arapça dilinde donanımlı hale getirerek eğitimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu güne kadar kursumuz çok güzel gidiyor. İnşallah bundan sonra da güzel geçer” dedi.

Reklam
Reklam

Kursta yaklaşık olarak 20 kişinin katıldığı öğrenilirken, 30 Temmuz’da başlayan kursun 31 Ağustos tarihinde son bulacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz