Kahta'da Parklar Tahrip Ediliyor

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde Kahta Belediyesi tarafından yapılan parklardaki malzemeler, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından...

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde Kahta Belediyesi tarafından yapılan parklardaki malzemeler, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından tahrip ediliyor.

Son günlerde özellikle umuma açık yerlerde yapılan tahribatlardan dolayı büyük oranda maddi zarar yaşandığı öğrenildi. Son bir ay içinde hem otobüs duraklarında hem de parklardaki kamelyalar, spor aletleri, banklar ve oyun grupları büyük oranda tahrip edildi.

Kahta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, tahrip edilen malzemelerin yerine yenilerinin konulacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz