Kahta’da Polislere İletişim Semineri Verildi

Adıyaman’ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline kişisel gelişim semineri verildi.Kahta Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda,...

Adıyaman’ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline kişisel gelişim semineri verildi.

Kahta Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda, Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçekçi tarafından verilen seminere, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Durmuş Ali Özkan, Hürriyet Polis Karakolu Amiri Ömer Faruk Boran, polisler ve polis eşleri katıldı.

‘Ayağa Kalkın ve Haykırın’ adlı proje kapsamında verilen seminerde farkındalık, iletişim, kelimelerin gücü ve doğru düşünme konuları Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçekçi tarafından dinleyicilere anlatıldı.

Reklam
Reklam

Sahneye çağrılan polis memurları da semineri veren uzmanın talimatlarını yerine yetirerek, işlediği konuları görsel olarak anlatmasına katkıda bulundular. Seminerde, özellikle aile içindeki iletişim işlenirken, polis memurlarının vatandaşla olan diyaloguna katkı sunacak konular da detaylı olarak anlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: