Kahtalı anneler, çocuk eğitiminden sınav oldu

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Kubilay İlköğretim Okulu 2/F sınıfında eğitim gören öğrencilerin anneleri, eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun...

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Kubilay İlköğretim Okulu 2/F sınıfında eğitim gören öğrencilerin anneleri, eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun “Sevgi Merkezli Çocuk Eğitimi” kitabından sınav oldu.

Sınıf öğretmeni Fevzi Taşkın, bu kararı veli toplantısında aldıklarını belirterek, bilinçli anne-babanın çocuğun eğitiminde çok önemli olduğunu söyledi. Annelerin bir ay öncesinden kitabı alarak okuduklarını ifade eden Taşkın, anneler günü öncesinde bu sınavı yaparak, annelerin bilinçlenmesine bir nebze de olsa katkı sunmak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Kahta Okuma Salonu binasında yapılan sınava giren anneler, bu sınavın babalara da yapılmasını istedi. Sınavda, soruların tamamını bilen Safiye Bozkurt ve Hacer Tunçel’in ödülünün 13 Mayıs’ta yapılacak olan Anneler Günü programında verileceğini belirten Taşkın, aslında kitabı okuyan herkesin kazandığını açıkladı.

Daha sonra okuma salonunun misafir odasına geçen annelere, salonlar hakkında bilgiler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz