Kahve: Bütün Siyasi Riskleri Göz Önüne Aldık

Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve önceki akşam, partisinin genel merkezine...

Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve önceki akşam, partisinin genel merkezine ve Adalet Bakanlığı’na yapılan bombalı saldırıyı kınadı. Saldırıda can kaybının olmamasının sevindirici tek şey olduğunu ifade eden Kahve, “Bütün siyasi riskleri göz önüne alarak milletimizin lehine olduğunu düşündüğümüz bu konuda asla geri adım atmayacağız” dedi.

Kahve, partisinin il başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini ifade ederek sözlerine başlayan Kahve, “30 yıldır ülke kaynaklarını sünger gibi emen terör belasından ülkemiz kurtulma aşamasına geldi” dedi. Teröre ve teröriste prim vermeden bu işi sonlandıracaklarını kaydeden Kahve, süreçle ilgili olarak, “Bu milli bir hedef. Farklı parti ve grupların değişik değerlendirmeleri olabilir. Siyasi riskleri göz önüne alarak milletimizin lehine olduğunu düşündüğümüz bu konuda asla geri adım atmayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

“ŞAHSİ KONULAR İL GENEL MECLİSİ’NE TAŞINMAMALI”

Bir dönem üyeliğini ve başkanlığını yaptığı İl Genel Meclisi’nde yaşanan tartışmalara da dikkat çeken Kahve, “İl Genel Meclisi, kendi ilgi alanı dışındaki konularda açıklama yapmamalı. Şahsi konuları buralarda gündeme getirmeyi doğru bulmuyorum. Kurumların kavgalı olduğu bir ortamda kente faydalı olunamaz. Şahsi hususlar bir kenara koyulmalı” diye konuştu.

Son olarak Edirne’deki ağaç kesimleri ile ilgili bir soruya cevap veren Kahve, “Keyfi bir uygulamaysa karşı çıkarım. Ancak bu konuda uzman olan kişiler var. Benim bir açıklama yapmam doğru olmaz” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: