Kahve Falı Nasıl Bakılır?

Geleneksel olarak inanılmakta olan kehanetlerden sıklıkla tercih edilen kahve falı olmaktadır. İlk olarak kahvemizi orta şekerli olacak şekilde hazırlıyoruz. Kahve içilirken birey uyarılmalı kahve hep aynı yerden içilmelidir. İçilen

Kahve Falı Nasıl Bakılır?

Geleneksel olarak inanılmakta olan kehanetlerden sıklıkla tercih edilen kahve falı olmaktadır. İlk olarak kahvemizi orta şekerli olacak şekilde hazırlıyoruz.
Kahve içilirken birey uyarılmalı kahve hep aynı yerden içilmelidir. İçilen kahve nu çok fazla sulu olarak nede katı olarak orta kıvamlı bırakılmalıdır. Birey niyet tuttuktan sonra fincan tabağa ters çevrilmektedir. Kahve falına bakmadan öncekahve fincanının soğuyup soğumadığı dip kısmına parmakla bakılarak öğrenilmelidir. Niyet için tabağa veya fincan bakılmalıdır ki renk durumları çok fazla koyu ise dilediğiniz dilek tutmayacak demektir.
Sürekli tekrar tekrar değil ilk olarak tabağa ardından da fincana bakılarak fal bir kez yorumlanmalıdır. Fal bakıldıktan sonra fincanın tekrar kapatılmadan açık bir şekilde bırakılıp yıkanması gerekmektedir. Çünkü kapatılan fincan batıl bir inanca göre bozulmuş fala işaret etmektedir.
Kahve fincanındaki falı değerlendirirken fincanın sapından başlayarak hayali bir kutup ve ekvator çizgisi oluşturulur. Ardından bu şekil ikiye ayrılarak dört parça şeklinde değerlendirmeye alınır. Fal bakma işlevine akrebin dönme yönüne doğru bakılarak yorumlama işlemi yapılmaktadır. Oluşturmuş olduğumuz ekvatorun sağ kısmında kalan simgeler pozitif sol kısımda kalanlar ise negatif olarak değerlendirilmektedir. Alt kısımda oluşan olaylar uzun süre sonrasında ortaya çıkacak durumları üst kısımda ise yakın zaman içinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.
Bu şekilde simgeler incelenerek fincan için fal bakma işlemimizi simgelere göre değerlendirmiş olmaktayız.
Kahve fincanında ise kahvenin tabağındaki telve fincanın içine süzülür. Tabak dik şekilde tutuulur Tabağımızı da fincanımız gibi 4 eşit şekilde bölmeyiz. Ardından tıpkı fincanımızda olduğu gibi ayırdığımız bölümleri yorumlamaya sıra gelmiştir. Tabak falında yer alan yollar daima aşağı kısımda yer almaktadır.
Tabakta çıkan simge ve bölümleri yer çekimi durumu göz önüne alınarak fincandaki gibi yorumlanmalıdır. Fincanda çıkan haber ve bilgileri onaylamak için bir nevi tabaktaki simgeler incelenmektedir. Bu açıdan bu kısımda fincanda çıkan istisnai durumların uzun sürecek olması hiç olmayacağı anlamına gelmektedir.
Kahve falında enerji ve karşınızdaki kişininbilinçaltı mesajlarını okumanız gerekmektedir. Konsantrasyon bu açıdan son derece önemli yer kaplar.Fincanda çıkan olaylara karşınızdaki klişi ile aranızdaki duygusal durumları katmamalısınız. Neticede bu bir fal. Hissettiklerinizi söyleyerek kahve falı işlemini tamamlıyoruz.

Reklam
Reklam