Kahve Falında Sembollerin Anlamları

Kahve falı bakmak eğlenceli olduğu kadar tam anlamı ile imajinasyon ve ön seziye dayanan bir yorumlama ile gerçekleştirilmektedir. Kahve falına bakmak için kahve fincanı ve tabağında çıkan sembollerin anlamlarını bilmek gerekmek

Kahve Falında Sembollerin Anlamları

Kahve falı bakmak eğlenceli olduğu kadar tam anlamı ile imajinasyon ve ön seziye dayanan bir yorumlama ile gerçekleştirilmektedir.
Kahve falına bakmak için kahve fincanı ve tabağında çıkan sembollerin anlamlarını bilmek gerekmektedir. Her kahve fincanı içinde ve tabağında beliren çeşitli ve belirli şekillerde mutlaka anlamı olan haberci simgeler bulunmaktadır. Sembollerin tümü şanslı veya şanssız olayları ifade etmektedir. Oldukça net şekillerde ortaya çıkan semboller bireyin oldukça şanslı olunduğunu işaret etmektedir. Silik şekilde oluşan harfler ise memnuniyeti engelleyen kararsızlıkları ortaya çıkarmaktadır.
Fincan sapı:
Falına bakılmış olan bireyin evinin içerisini ve çervesini göstermekte. Bir sembolün sapa yakın olması hanenin yanı başında veya içerisinde gelişecek olan olayları anlatmaktadır.
Sayı sembolü:
Sayı sembolleri kahve falında ayı, yılı, günü ve haftayı temsil etmektedir.
Harfler:
Akraba, arkadaş ve benzeri çevrenizdeki tüm bireyleri anlatan işaret türüdür.
Noktalar:
Küçük nokta sembolleri yolculuğa büyük nokta sembolleri ise çabaların sonucunda kazanılacak olan parayı işaret etmekte.
Hayvan:
Hayvanlar iyi ve kötü olayları bizlere anlatmaktadır. Örneğin kuş haber olduğu anlamına gelirken balık ise kısmet olduğunu simgelemektedir. Maymun süphelenilmesi gereken bir durum olduğunu at görmek ise asaletlibir durumun gelişiceğini belirtmektedir.
Çizgi ve geometrik semboller:
Dalgalı olan çizgiler belirsizlik gösterecek olan durumların oluşacağını, düz çizgiler belirli bir yol olduğunu, yıldız ve üçgenler ise kısmet ile ilgi bilgilendirici haberleri bizlere sunmaktadır.
İnsan sembolleri: Kadın sembolü dedikoduya işaret ederken erkek görünmesi ise parayı işaret etmektedir.
Tüm sembol ve işaretler simgelerin birbiri ile bağlantılı olup o şekilde yorumlanmaktadır. Bir simge veya bir sembol diğer sembol ile bağlantılı olarak gelişmektedir. Bu sayede yorumlama işlemi sıralı olarak gerçekleştirilir.

Reklam
Reklam