Kahvehane Saldırganı Tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polise teslim olan kahvehane sahibine yönelik silahlı saldırı olayının faili olduğu ileri...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polise teslim olan kahvehane sahibine yönelik silahlı saldırı olayının faili olduğu ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

İlçede 21 Ocak günü bir kahvehanede meydana gelen silahlı saldırı olayının firari şüphelisi olarak aranan Mehmet H. polise kendiliğinden gelerek teslim oldu. Şüpheli Mehmet H., yapılan sorgulamasının ardından mevcutlu olarak Beyşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Beyşehir cezaevine konuldu. Şüphelinin daha önce de cinayet suçundan bir süre cezaevinde kaldığı, şartlı tahliyeden yararlanarak son olaydan kısa bir süre önce serbest kaldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Beyşehir kent merkezinde, Hal İçindeki bir kahvehanede yaşanan ve işyeri sahibi ile kardeşinin yaralanmasına neden olan silahlı saldırı olayına karıştığı ileri sürülen İ.H. daha önce tutuklanmış, olayın diğer faili olduğu ileri sürülen Mehmet H. ise polis tarafından aranmaya başlanmıştı.

Silahlı kavga olayında tutuklanan şüphelilerin amcaoğulları olan kahvehane sahibi İ.H. ve kardeşi M.H. silahtan çıkan kurşunlara hedef olmuş ve yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: