Kahvehanelerde "aile Içi Şiddet" Eğitimi

GAZİANTEP (AA) -  Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep İl Müdürlüğü, lokal ve kahvehanelerde "aile içi şiddet" eğitimleri verdi.

GAZİANTEP - Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep İl Müdürlüğü, lokal ve kahvehanelerde "aile içi şiddet" eğitimleri verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Gaziantep İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Koordinatörlüğü'nde lokal ve kahvehanelerde düzenlenen "Aile içi iletişimi güçlendirmeye yönelik farkındalık" seminerleriyle kadın ve çocuklara yönelik şiddetin önlenmesi, azaltılması ve konuyla ilgili farkındalığın artırılması amaçlanıyor. Görevlilerin aile içi şiddet hakkında sunum yaptığı eğitimlerde canlandırma yoluyla öfke kontrolü konusunda katılımcılar bilgilendiriliyor. Katılımcılara soru cevap yöntemiyle insanları mutlu eden küçük ve etkili şeylerin ifade edildiği eğitimlerde anlatılan küçük hikayelerle sevgi ve saygının önemi ile aile içinde ve sosyal çevrede güleryüz ve selamın insan psikolojisi üzerindeki etkileri gösterildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: