Kakava Şenlikleri Sarayiçi'nde Yapılacak

Kakava şenlikleriyle ilgili programın belirlendiği bildirildi.

Kakava şenlikleriyle ilgili programın belirlendiği bildirildi.

Edirne Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Erdem Güyümgüler, AA muhabirine, şenliklerin, 5 Mayıs'ta Çeribaşı Fikri Ocak Dans Grubu'nun Atatürk Anıtı'ndaki gösterisiyle başlayacağını söyledi.

Etkinliklerin bu yıl Sarayiçi'nde yapılacağını ifade eden Güyümgüler, "Pazar günü Sarayiçi'nde kurbağa yarışması, Şugar Çay güzellik yarışması ve ses yarışmasının düzenlenecek" dedi.

-Kakava Şenlikleri Halı Saha Turnuvası-

Etkinliklerin düzenlenmesinde Edirne Valisi Hasan Duruer ve Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'ın büyük desteği olduğunu ifade eden Güyümgüler, semtler arasındaki ilişkilerin artırılması için halı saha turnuvası düzenlediklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Güyümgüler, Sarayspor tesislerinde 6 takımın katılımıyla başlayan turnuvanın, 4 Mayıs'ta final karşılaşmasıyla sona ereceğini kaydetti.

Muhabir: Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: