Kalbi 18'lik fanteziye dayanmadı

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde 46 yaşındaki Yılmaz Maya, 18 yaşındaki H.N. ile cinsel ilişkiye girirken kalp krizinden öldü.

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde 46 yaşındaki Yılmaz Maya, para karşılığı fuhuş yapmak amacıyla anlaştığı 18 yaşındaki H.N. ile birlikte ilişkiye girmek için gittiği fındık bahçesinde kalp krizi geçirip öldü.

Kocaali İlçesi'nde ayakkabı boyacılığı yapan evli ve iki çocuk babası Yılmaz Maya, fuhuş yapmak suçundan birkaç kez gözaltına alınan H.N. ile birlikte olmak amacıyla para karşılığı anlaştı. İkili, evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Maya'ya ait otomobille Kocaali-Karasu Yolu üzerindeki bir fındık bahçesine geldi. İlişki sırasında Yılmaz Maya, fenalaşarak yere yığıldı.

Reklam
Reklam

Paniğe kapılan H.N., polisi arayıp kendisini kaçıran Yılmaz Maya'nın elinden kurtulduğunu ve bir eve sığındığını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, Yılmaz Maya'nın cesedi bulundu. Yapılan ilk sorgusunda H.N., birlikte olmak amacıyla geldiklerini, bu sırada Maya'nın fenalaşarak yere yığıldığını söyledi.

H.N. gözaltına alınırken, Maya'nın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede, Yılmaz Maya’nın heyecana bağlı kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi.

Yılmaz Maya'nın cesedi. detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz