Kalbin Ritmi Grubu Örnek Oluyor

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Kalbin Grubu, Türkiye Özel Gruplar Müzik Festivali’nde konser verdi.Türkiye Özel...

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Kalbin Grubu, Türkiye Özel Gruplar Müzik Festivali’nde konser verdi.

Türkiye Özel Eğitim Vakfı ve Aylin Özel Eğitim Rehabilitasyon tarafından “Ritimlerdeki Ahenk” projesi kapsamında 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde yapılan Türkiye Özel Gruplar Müzik Festivali’nde Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Kalbin Ritmi Grubu özel bir gösteri verdi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, Kalbin Ritmi Grubu’nun Çanakkale’den sonra Karabük’te verdiği konserin engelliler açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sönmez, “Bursa dışında da verdikleri konserle engelleri ne kadar aştığımızı herkese gösteriyoruz. Maksadımız engellilerin neler yapabildiğini gösterebilmektir” dedi.

2 gün süren festivalde Bursa, İstanbul, Mersin, Karabük, Zonguldak ve Bartın illerinden gelen 160 engelli öğrenci, Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı’nda gösteri yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz