Kaldırım Çöktü, Vatandaş Tedirgin

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Ulucami’nin bahçesine tuvalet inşa etmek için yapılan kazılar sırasında kaldırımın bir kısmının...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Ulucami’nin bahçesine tuvalet inşa etmek için yapılan kazılar sırasında kaldırımın bir kısmının çökmesi vatandaşları tedirgin etti. Çöken yerin yanında elektrik direğinin bulunması tehlike arz ediyor.

Karacabey Ulucamii geçen yıl mart ayında restorasyon çalışmaları sırasında çıkan yangında küle döndü. Ardından restorasyon çalışmaları yeniden başladı. Yetkililer,, cami bahçesine yapılacak morg ve tuvaletler için çalışmaların biraz uzayacağını, ramazan ayında caminin ibadete açılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Ramazan ayına yetiştirilmesi mümkün görülmeyen Ulucami’de şimdi de kayma tehlikesi baş gösterdi.

Cami bahçesinde kazılar neticesinde kaldırımın bir kısmının çökmesi mahallelileri tedirgin ederken, her an kayma tehlikesiyle karşı karşıya olan elektrik direği de vatandaşları korkutuyor.

Bu bölgede Cumartesi Pazarı’nın kurulduğunu hatırlatan vatandaşlar tedbir alınmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz