Kaldırım işgali yapan marketlere ceza yağdı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım işgali konusundaki uyarılara uymayan süpermarketlere ceza yağdırdı.Ekipler, geçen...

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, kaldırım işgali konusundaki uyarılara uymayan süpermarketlere ceza yağdırdı.
Ekipler, geçen ay yapılan toplantının ardından harekete geçerek ilçe genelinde 250 market ve işyerinin ön kısmına yaya kaldırımlarını kapatacak şekilde kurulan sebze-meyve ve karpuz reyonlarının kaldırılması için tebligat gönderdi.
Tebligatların gönderilmesinin ardından verilen süre içerisinde işgalleri kaldırmayan market ve işyerlerinin önündeki yaklaşık 10–12 ton sebze ve meyveye el konuldu, reyonlar ise kaldırıldı. İşyeri sahiplerine de yaya kaldırımlarını işgal ettikleri gerekçesiyle para cezası uygulandı. Kaldırım işgalleri ile ilgili mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirten yetkililer, gereken hassasiyetin gösterilmesi konusunda işyerlerini uyardı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, modern ve sağlıklı bir kent oluşturma yolunda atılan adımların süreceğini belirterek, vatandaşların daha konforlu bir kentte yaşamalarının önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını kaydetti.
Osmangazi’de modern yaşam koşullarının ve hayat standartlarının her geçen gün daha da ileri gitmesi için çaba harcadıklarını anlatan Dündar, ilçede faaliyet gösteren tüm işyeri sahiplerine de kurallara uyma noktasında hassasiyet göstermeleri çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz