Kaldırım Işgallerine Karşı Afişli Uyarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kaldırımların arabalar ya da tezgahlarla işgal edilmesine dikkat çekmek için uyarı afişleri...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kaldırımların arabalar ya da tezgahlarla işgal edilmesine dikkat çekmek için uyarı afişleri hazırlattı. Afişler şehrin değişik notlarındaki billboardlara asıldı.

Valilik öncülüğünde başlatılan ‘Yayaya Saygı’ projesi kapsamında kaldırım işgallerine karşı afişler hazırlatıldı. ‘Antalya işgal altında’ başlığı taşıyan afişlerde; “Kaldırıma tezgah koymak bir işgaldir. İşgal etmeyelim ettirmeyelim”, “Kaldırıma araba koymak bir işgaldir. İşgal etmeyelim, ettirmeyelim!” vurgusu yapıldı.

Reklam
Reklam

Afişler şehrin değişik notlarındaki billboardlara asıldı. Afişlerde vatandaşların ulaşabilmeleri amacıyla 249 50 84 numaralı şikayet hattı numarasına da yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: