Kaldırımda İlginç Görüntü

Eskişehir’de bir caddenin kenarındaki asfalt kaldırımda bulunan akaysa ağacı ile hemen altında biten ve nasıl...

Eskişehir’de bir caddenin kenarındaki asfalt kaldırımda bulunan akaysa ağacı ile hemen altında biten ve nasıl olduğu bilinmeden hayret uyandıracak bir şekilde çimlenip filizlenen, koparılmadan, kurumadan hayli de boy atan ayçiçeği ilginç bir görüntü oluşturuyor.

Araç trafiğinin hayli yoğun olduğu Kartopu caddesi üzerinde objektiflere yansıyan bir görüntü, gelip geçen araçlardaki insanların, kaldırımda yürüyenlerin dikkatini çekiyor. Akaysa ağacı ile daracık bir toprak parçasını birlikte paylaşan ayçiçeğinin nasıl filizlenip büyüdüğü, şimdiye kadar kurumadan veya kopartılmadan nasıl büyüdüğü farklı şekillerde yorumlanıyor. Açık bir alanda adeta akaysa ağacının korumasında gün geçtikçe büyüyen ve sarı çiçeği içindeki çekirdekleri yavaş yavaş oluşmaya, olgunlaşmaya başlayan bitkinin akibeti de ayrı bir merak konusu olmayı sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Çevreden geçenler, bilerek toprağa gömülmesi mümkün görülmeyen bir çekirdeğin şans eseri çevredeki asfalt yerine toprağa düşmesi, üzerinin örtülüp çimlenmesi ve sulanması, çevresinden geçen yüzlerce insana rağmen biri tarafından zarar görmemesini hayretle karşıladıklarını belirtiyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz